RSS

A mund të pikturohet Mona Liza me Paint?! – Video

16.01.2009

Video

Ndonëse Paint mund të konsiderohet si një program shumë i thjeshtë dhe i mangët për shumë funksionalitete, disa njerëz mund ta përdorin atë për mrekulli dhe të krijojnë vepra artistike.

Kjo figurë që mund ta shihni në videon e mëposhtme, është krijuar për 2 orë e 30 minuta, ndërsa video e plotë zgjatë vetëm 5min.  Kjo video në YouTube është shiquar afër 10 milion herë, dhe qindra persona kanë komentuar mbi ketë vepër më të vërtetë artistike.

, , ,