RSS

2 miliardë mesazhe të padëshiruara në ditë

Një raport i fundit i kompanisë Cisco vlerëson se mbi 200 miliardë mesazhe elektronike spiune apo të padobishme dërgohen çdo ditë në internet.

Numri më i madh i këtyre mesazheve nisen nga SHBA-të, 17%, derisa më pas vijnë Turqia dhe Rusia me 9.2 dhe 8% të mesazheve. Cisco është një nga kompanitë më të mëdha në botë në teknologjinë e komunikimit.

,